Cursus Dierenfluisteren Premium

16 students

Wil je leren communiceren met dieren? In deze Online Cursus Dierenfluisteren Premium ga je in tien weken leren hoe je zelf contact kunt leggen met een dier, hoe een communicatie in zijn werk gaat en hoe je op een zuivere en heldere manier informatie op kunt vangen van dieren. Naast de opdrachten en geleide meditaties, krijg je ook iedere week ondersteuning in de vorm van mailcontact. Je kunt vragen stellen over de inhoud van de cursus, de oefeningen en opdrachten en snelle feedback terug verwachten. Ook heb je twee keer de mogelijkheid een Skypeconsult in te plannen tijdens de cursus om je communicatie met dieren te verbeteren onder begeleiding van een ervaren dierentolk.

 

✨Inhoud van de cursus:

• Uitleg over communiceren met dieren.

• De door dierentolk Janine Keijser ontwikkelde methode om contact te maken met een dier door middel van tien grondbeginselen.

• Aarding, bescherming, afgrenzing en zuivere communicatie.

• Geleide meditatie om in contact te komen met je Krachtdier die je helpt bij het communiceren met dieren.

• Geleide meditatie om contact te leggen met je eigen dier of een dier uit je omgeving waar je mee mag oefenen.

• Oefenen van gesprekken met je eigen dier of een dier uit je omgeving via een foto.

• Het oefenen van zintuiglijke en bovenzintuiglijke waarnemingen.

• Kennisuitwisseling met dieren.

• Wekelijks mailcontact met een ervaren dierentolk, waarin je vragen kunt stellen over de inhoud van de cursus, de oefeningen, de opdrachten en de geleide meditaties.

• De mogelijkheid om gedurende de cursus twee maal een Skypeconsult in te plannen met een ervaren dierentolk. In deze consulten van elk 45 minuten kun je een oefening, opdracht of communicatie uit de cursus oefenen onder begeleiding van een ervaren dierentolk.

 

✨Wat vorige cursisten over de Cursus Dierenfluisteren zeggen:

• Wonderlijk en bewondering. Hele fijne opbouw en begeleiding bij elke sessie. Heldere uitleg, mooie stimulerende ontdekkingstocht. Dominique Prenen

• Leerzaam, inspirerend en ook door de meditaties waarin je goed naar je gevoel gaat heel rustgevend. Het voelt heel zuiver en je wordt op liefdevolle wijze begeleid. Famke Derksen

• Waardevol en inspirerend. Intrigerend hoe het werkt en hoe de dingen doorkomen in het communiceren met de dieren. Kees Jansen

• Erg leuk en inspirerend! Ik vind Janine Keijser een mooi mens, van haar wijsheid kan iemand veel leren, heb ik in ieder geval gedaan. Astrid Kielstra

• Ik heb veel geleerd en vond de cursus super bijzonder en inspirerend. Judith Eykelenboom

 

✨Praktische informatie:

– Je kunt de Online Cursus Dierenfluisteren Premium vanaf 17 december 2020 aanschaffen via www.luisterennaardieren.nl

-De Online Cursus Dierenfluisteren is een tien-weekse online cursus met iedere week een nieuwe module met leerstof, ingesproken uitleg of meditatie en een opdracht.

-De kosten van de Online Cursus Dierenfluisteren Premium zijn 275 euro.

– Na betaling kun je direct deelnemen aan de online cursus (en daarom heb je geen recht op herroeping binnen 14 dagen).

– Je kunt een jaar lang deelnemen aan de online cursus via je eigen persoonlijke en niet overdraagbare account (bij misbruik zal je account worden geblokkeerd).

– Na dit jaar kun je de toegang naar jouw online cursus (plus eventuele nieuwe cursusinhoud) verlengen middels een jaarlijks abonnement van 49 euro per jaar.

– Het wekelijkse mailcontact gedurende de tien weken van de cursus verloopt via info@animalhealercoach.nl. Het aanvragen van de Sypeconsulten kan per e-mail en deze zullen in overleg worden ingepland op twee tijdstippen tijdens de cursus.

– Na het afronden van de Online Cursus Dierenfluisteren Premium krijg je een certificaat van deelname, welke je nodig hebt om deel te kunnen nemen aan vervolgcursussen (waaronder de Online Cursus Dierenfluisteren II: Communiceren met je overleden huisdier).

-(Toegang tot) de online cursus is persoonsgebonden. Geen enkele inhoud van de cursus mag met anderen worden gedeeld, verspreid of vermenigvuldigd op wat voor wijze dan ook. Voor de overige voorwaarden, copyright en disclaimer zie de Algemene Voorwaarden en bekijk het Privacybeleid.

Cursus ontwikkeld en samengesteld door Dierentolk Janine Keijser ©

 

(Visited 126 times, 1 visits today)

Instructor

Dierentolk Janine Keijser
€ 225,00